Om os

Vin fra hele Italien

Direkte import til Danmark

Vores sortiment består af vin fra næsten alle regioner i Italien. Mange af vores bedste vine har vi i mange årgange, da vi synes, det er spændende, at smage forskellen på de forskellige årgange. Mange af de producenter, vi handler med får hurtigt udsolgt, når vinen bliver frigivet, så man skal være hurtig til at bestille de nye årgange.

Hos Ca’del Vino har vi altid flere flasker åbne – så man kan smage før man køber.

Vi står for alle opgaver fra start til slut. Import, vedligeholdelse af hus og udeområder, rengøring osv. Vi laver det hele og har derfor ikke personaleudgifter af nogen art. Dette betyder, at vi kan tilbyde et yderst fordelagtigt prisniveau.

Hvorfor ligger der et italiensk vinhus i Harken?

I starten tog vi vin med hjem fra vores ferier i Italien. Forelskelsen til de italienske vine var stor og tanken om at få endnu mere kvalitetsvin til Nordjylland var begyndt at vokse.

I 1999 blev det første skridt som importør taget og indkøbet af 2 paller vin var en realitet for os. Der blev indrettet en lille vinbutik i en gammel staldbygning og langsomt voksede sortimentet

I 2005 blev det næste store skridt taget. Det daglige arbejde med landbrug og deltidsarbejde på apoteket passede ikke tidsmæssigt ind i den voksende italienske hobby.

Vi havde gennem flere år ejet ”Harkengaard,” ikke som beboelse men for at benytte den tilhørende landbrugsjord. Vi tænkte på at sælge gården men endte med at sælge vores eget landbrug og hjem Nørgaard i stedet.

Salget skulle gøre det muligt for os at renovere Harkengaard og lave en lille gårdbutik der. Efter et besøg hos en arkitektfik vi en tegning af det flotteste italienske vinhus. Det så dyrt ud men vi blev hurtigt enige om, at sådan skulle huset se ud. Efter lidt tovtrækkeri med offentlige instanser, gik drømmen endelig i opfyldelse og vi kunne i december 2006 åbne dørene til Ca’del Vino- det italienske vinhus i Harken.